Run-time error in system coupling

  • 52 Views
  • Last Post 4 weeks ago
Siva Teja Golla posted this 23 December 2018

Hi,

 

          I am encountering the below error when trying to use system-coupling in ANSYS 18.2. How to rectify this ....

 

 

 

 

 

Thanks in advance

Order By: Standard | Newest | Votes
kkanade posted this 5 weeks ago

can you please give more details about your sets up. please insert as much images as possible explaining geometry, mesh and set up. 

 

Siva Teja Golla posted this 5 weeks ago

Hi KKanade,

 

      Here are the pictures of my simulation -

 

1. Geometry

 

 

2. Fluid mesh

 

 

 

3. Fluent settings

 

 

4. Structural mesh

 

 

 

5. Structural analysis settings

 

 

6. System coupling settings

 

 

 

 

 

7. Error

 

 

 

Thanks is advance...

AnPham posted this 5 weeks ago

I think, you can set all Time Steps and End Time in both Transient and Fluent equal 1 and try again.

Can you upload the project?

Siva Teja Golla posted this 5 weeks ago

Hi AnPham,

 

          Please find the attached project.

Attached Files

tsiriaks posted this 4 weeks ago

Hi Siva Teja Golla,

Do you only see this issue when performing the systems coupling analysis ? Because we have seen a lot of people on this forum with a similar (not the same) error message, which is resolved by creating a new Windows user account with pure English letters (e.g., abc, xyz) and making sure that the default language of the Windows system is set to English , ref: https://www.windowscentral.com/how-properly-change-system-default-language-windows-10

Thanks,

Win

 

Siva Teja Golla posted this 4 weeks ago

Hi Tsiriaks,

 

      I have checked all the settings as you have mentioned, except for creating a new Windows user account. I simulation ran until the last time-step, even though the above-mentioned error occurred multiple times. But the simulation failed in updating the System Coupling solution.

What could be the problem for this... and how to resolve it...??

 

tsiriaks posted this 4 weeks ago

Hi Siva Teja Golla,

Can you try with a test Windows account ?

Also, try this project under the path that doesn't have space or special characters in it (currently, yours is under E:\Siva Teja\...... )

Thanks,

Win

samuelrex posted this 4 weeks ago

I've been investigating such an error, but I haven't found it

19216811 router admin login

192168.1.1

samuelrex posted this 4 weeks ago

 I've been investigating such an error, but I haven't found it router

19216811 router

Close