Velocity inlet UDF not working in FSI ansys coupling

  • 56 Views
  • Last Post 27 February 2019
moansys posted this 26 February 2019

I made a parabolic velocity inlet UDF that works but only when I use fluent by it self, however when I use system coupling to couple fluent and transient structural the UDF doesn't work and when I go to CFD-post and plot the velocity contours I get nothing.

The problem is a 3d problem with one element thickness and the inlet has a mean velocity of 1 m/s. I am trying to do the Turek Benchmark.

Order By: Standard | Newest | Votes
rwoolhou posted this 26 February 2019

Can you post the inlet panel for the FSI case? Add as an image as we can't download attachments. 

  • Liked by
  • moansys
moansys posted this 26 February 2019

I tried the exact setup at uni computer and it worked but in my laptop it doesn't I think issue is because the "Co-Sim Sequence" does not appears under executive control in my laptop for some reason but in the uni computers it does and same with the tutorials online. How can I fix this

rwoolhou posted this 26 February 2019

That may be an omission in the Student licencing - I'll ask. 

 

moansys posted this 26 February 2019

Jus to add this is what I see in the licensing window

Solver -

ANSYS AIM student 

ANSYS Academic Teaching Introductory

ANSYS discovery Live student

 

Pre-post - 

ANSYS AIM Student

ANSYS Academic Teaching Introductory 

 

Geometry - 

ANSYS AIM student 

ANSYS Academic Teaching Introductory

ANSYS discovery Live student

 

HPC - 

*Nothing*

 

 

moansys posted this 27 February 2019

Hi any new updates ?

Close